• banner 1
  • banner 2
  • banner 3
  • Banner 4

A GREENFARM cég 2008-ban alakult, fő tevékenységi körünk gyepszőnyegek termelése és értékesítése.

Kiváló minőségü alapanyagok és professzionális modern célgépek biztositják az állando magas szintü minőséget, mely messzemenőkig kielégíti a számunkra nagyon fontos vásárlóink elégedettséget. Cégünk a magas biológiai minőségü “Eurogreen” fűmagkeverékeket és speciális gyeptrágykat hasznal melyeket folyamatosan fejleszt a legkivállóbb minőség elérése érdekében. Fő szempontunk az álltalunk gyártott Eurogreen gyepszőnyegeink folyamatos és állandó minőségének megőrzése vásárlóink elégedettsége érdekében

Gyepszőnyegeinket egy kellőképpen homokos területen termesztjük mely könnyen megközelíthető és jól öntözhető. A homokos talajon termesztett gyepszőnyegeink megfelelnek minden standardnak a stadionok építését illetően( DIN 18035 T4 si Ö- norm 2606-1 ). A talaj összetétele nem egz zárt összetétel ezáltal biztosítja a gyors és megfelelő fejlődést.

Szeretnénk ha a fent említettekről személyesen is meggyőződnének. Ha Önök gyepszőnyeget vásárolnának, kérjük bátran keressenek minket.

Köszönjuk hogy weblapunkat meglátogatta, reméljuk az általunk közzétett informáciok teljes mértékben segítenek a döntésében!
A Greenfarm csapata.

A GreenFarm cég képekben

tpi

         

CERTIFICAT ISO 9001:2015
CERTIFICAT ISO 9001:2015     
CERTIFICAT ISO 14001:2015
CERTIFICAT ISO 14001:2015