Îngrășământ gazon EUROGREEN -GREENSPEED P56

Îngrășământ NPK pentru gazon, cu efect rapid, granulație fină, îmbogățit cu magneziu, microelemente, și fortifiant pentru plante P56.

Proprietăţi:
• Îngrășământ gazon cu efect rapid, granulație fină, pentru toate suprafețele de gazon supuse solicitării intense.
• Fertilizarea profesională este îmbunătățită cu fortifiantul pentru plante Planta Cur P 56, contribuind în așa fel la creșterea vitalității gazonului, și la dezvoltarea sistemului de rădăcini. Crește capacitatea naturală de rezistență a plantei, în așa fel gazonul va fi mai rezistent față de condițiile meteorologice severe, față de utilizarea intensă, boli, condiții de stres.
• Datorită efectului de eliberare lentă a azotului ureic, respectiv azotatului de amoniu se poate obține fertilizarea țintită cu azot, și poate fi aplicat cu succes în cazul deficienței acute de azot.
• Printre toți azotații, cantitatea ionilor cu efect imediat de înverzire este dublă față de cele din îngrășământul gazon tip Greens P56, așadar, dacă se dorește un efect inițial imediat, se recomandă aplicarea în special la temperaturi scăzute.
• Compoziția echilibrată a nutrienților asigură fertilizarea gazonului potrivit nevoii acestuia.Magneziul și fierul contribuie la fotosinteză și la înverzirea frunzelor.
• Granulație elită fină, uniformă, fără praf, care ajută la absorbția granulelor în gazon, iar în așa fel gazonul poate fi tuns scurt evitând adunarea îngrășământului aplicat anterior. Datorită proprietăților sale de fertilizare excelente, aplicarea este ușoară, manipularea este mai bună, și distribuția de nutrienți este uniformă.

ANOTIMP PRIMĂVARA
Compoziție substanță nutritivă 20 + 5 + 9 (+3) +B, Cu, Fe, Mn, Zn
Efect îndelungat 50 % din întreaga formă de azot este cu eliberare lentă
Durata efectelor max: 4-8 săptămâni
Doza de aplicare 20-30 g/mp
Aplicare Pentru toate suprafețele de gazon ornamentale sau tip sport, pe durata întregii perioade de vegetație.
Dimensiune granule
Dimensiune granule 0,5-1,2 mm

Mai Multe informatii

GREENFARM SRL
UILEACU SIMLEULUI 181/A
E-mail: info@green-farm.ro
Tel./Fax: +40.260 657 576
Mobil: +40.755 269 036

← inapoi

[sus pe paginã]