Îngrășământ gazon eurogreen – RASEN PLUS – 28+5+12 (+2)

Îngrășământ gazon NPK cu efect îndelungat îmbogăţit cu magneziu

Proprietăţi:
  • Îngrășământ cu accent pe azot pentru întreţinerea gazonului, cu efect îndelungat, datorită conţinutului de 2 % de magneziu se poate utiliza excelent pe toate suprafeţele de gazon, inclusiv pe cele cu lipsă de magneziu.
 • Componentele de azot sunt prezente sub formă de uree amoniacală și uree învelită. Această combinaţie a formelor de azot cu efect instant și cu eliberare lentă asigură nutriţia optimă și conform necesităţii gazonului, împiedicând creșterea intensivă, bruscă a vârfurilor. Învelișul este biodegradabil.
 • Riscul de spălare este minim, deoarece azotul cu efect îndelungat se eliberează în mod controlat, conform nevoilor gazonului.
 • Formele de azot cu efect îndelungat au un conţinut scăzut de săruri, minimalizând astfel riscul de ardere.
 • Concentraţia ridicată de nutrienţi, respectiv proporţiile echilibrate de nutrienţi contribuie la dezvoltarea unui gazon dens și rezistent la solicitare. Conţinutul de magneziu stimulează formarea de frunze și fotosinteza.
 • Granulaţie fără praf, cu bune proprietăţi de îngrășământ, se poate împrăștia uniform, oferind astfel posibilitatea de aplicare optimă al elementelor nutritive.
Vezi fisa produsului →
Descarca fisa produsului →

Mai Multe informatii

GREENFARM SRL
UILEACU SIMLEULUI 181/A
E-mail: info@green-farm.ro
Tel./Fax: +40.260 657 576
Mobil: +40.755 269 036

← inapoi

[sus pe paginã]