ÎNGRĂȘĂMÂNT ORGANIC GAZON BIOSOL FORTE

Biomasă dezvoltată printr-un proces de fermentație (ciuperci și bacterii) din componente vegetale.

Proprietăţi:
• Din componente naturale de plante; zahăr, sirop, proteine, oligoelemente și vitamine ca materii prime sunt vaccinate. După uscarea biomasei, acesta este completată cu 3% sulfat de potasiu, apoi granulată și pregătită un agent bun de fertilizare. Cel mai eficient agent de ferilizare a producției integrate.
• Îngrășămintele Biososol Forte sunt utilizate în întreaga lume ca produse integrate recunoscute. Cu acest agent de ferilizare economice pot fi atinse roade de cantități mari și randamente ridicate, sigure. Din moment ce substanțele nutritive sunt legate de materie organică, riscul de leșiere nu apare.
• Ani de experiență și referințe arată că prin utilizarea în continuare pe un gazon pustiu, slăbit pot fi atinse rezultate excelente și surprinzătoare. Îngrășăminte organice Biososol Forte activează viața solului astfel regenerează continuu solul. Valorile de humus vor fi mai mari, înrădăcinarea va fi mai bună, planta devine mai viabilă, și va fi mai rezistentă la boli. Are efect în permanență pe parcursul întregii vegetație, astfel în mod optim exercită efectele sale.
• În caz de supradozaj, planta nu este deteriorat, dar folosește surplusurile conform cerințelor specifice. Timp de mai multe decenii este folosit cu succes peste tot în lume. În soluri humus-sărace (cum ar fi deșertul marocan) unde aportul de materie organică și capacitatea de legare a apei, și nutrienți organici legați sunt esențiali și nu există nici o leșiere, se obțin randamente excelente. În Hong Kong, unde aeroportul a fost construit pe nisip sărat pompat din mare, numai cu Biososol Forte au putut crește gazon. Universitatea Horticol din Austria Departamentul de Științe a Solului a investigat compoziția de nutrienți a solului din Ungaria. Rezultatele testului au arătat că în solurile noastre sunt legate suficiente elemente nutritive pentru timp de 100 de ani, ce planta nu poate absorbi. Solurile nisipoase sunt sărace în humus, pe de altă parte solurile mai legate sunt fără aer. Cu ajutorul Biososol Forte se reânvie viața solului, și substanțele nutritive comise sunt disponibile, prin urmare, pentru plante.
• Granulație elită fină, uniformă, fără praf, care ajută la absorbția granulelor în gazon, iar în așa fel gazonul poate fi tuns scurt evitând adunarea îngrășământului aplicat anterior. Datorită proprietăților sale de fertilizare excelente, aplicarea este ușoară, manipularea este mai bună, și distribuția de nutrienți este uniformă.Compoziția Biososol Forte este materialul organic de origine vegetală legat 70-80% , 7-9% azot, fosfor 2%, potasiu 1% oligoelemente și vitamine. Cantitatea mică din nutrienți, pentru că este legat de material organic și revitalizează viața solului, produce rezultate mai mari, decât îngrășămintele chimice, din care 50% la aplicare se leagă imediat și cu efectele negative bine cunoscute ale azotului prin plante ajunge în corpul uman. Prin utilizarea de Biososol Forte nu este nici un efect de nitrat. Poate fi de asemenea utilizat la înierbări noi. Nu pârlește, nici pe frunziș.

ANOTIMP: PRIMĂVARA
Ingrediente:
Conținutul de materie organică: 70-80%
Azot legat de materie organică: 6-9%
Fosfat dizolvat în acizi minerali (P2O5): 2-4%
Oxid de potasiu (K2O): 1-2%
Raportul de azot: 6: 1
Aplicare
Grădini private, parcuri publice, suprafețe verzi. Teren de fotbal. Teren de golf.
Poate fi folosit ca îngrășământ de bază și ca îngrășământ complet.
Utilizare:
Grădini private, parcuri: 300-400m2 / sac
Terenuri de fotbal: 9-12 sac / caz

Mai Multe informatii

GREENFARM SRL
UILEACU SIMLEULUI 181/A
E-mail: info@green-farm.ro
Tel./Fax: +40.260 657 576
Mobil: +40.755 269 036

← inapoi

[sus pe paginã]