Eurogreen GREENSPEED P56 gyeptrágya

Finom granulátumú, gyorsan ható gyeptrágya minden gyepfelületen, mely intenzív használatnak van kitéve.

Tulajdonságok:
• Szakszerű tápanyag-utánpótlás kiegészül a Planta Cur P 56 növényerősítővel, s ezáltal javítja a gyep vitalitását, elősegíti a gyökérrendszer fejlődését. Erősíti a növény természetes ellenálló képességét, így a gyep ellenállóbb lesz a rendkívüli időjárási jelenségekkel, intenzív használattal, betegségekkel, stresszszituációkkal szemben.
• Az ammónium nitrogén közvetlen ill. a karbamid nitrogén késleltetett hatása lehetővé teszi a célzott nitrogén ellátást, és jól alkalmazható az akut nitrogén szükség esetén.
• Az összes nitogénen belül kétszer annyi az azonnal zöldítő ammónium ionok aránya, mind a Greens P56 gyeptrágyában, ebből következően, ha gyors kezdeti hatásra van szükség, főként alacsony hőmérsékleten javasoljuk kijuttatását.
• A kiegyensúlyozott tápanyagarányok biztosítják a fű igény szerinti táplálását. A magnézium és vas elősegítik a fotoszintézist és a levélzöld képződését.
• Finom, egyforma, pormentes elite-granulátum, amely segíti a finom szemcsék bemosódását a gyepbe, ezáltal a fű kiválóan alacsonyra nyírhatóvá válik anélkül, hogy ezáltal összegyűjtenénk az előzőleg kijuttatott trágyát. Kiváló trágyázási tulajdonságai megkönnyítik kiszórását, javítják a kezelhetőséget, és biztosítják az egyenletes tápanyageloszlást.

Évszak TAVASZ
Tápanyag összetétel 20 + 5 + 9 (+3) +B, Cu, Fe, Mn, Zn
Hosszú hatástartam A teljes nitrogén formának 50%-a hosszú hatástartalmú.
Hatástartam max:4-8 hét
Kijuttatási dózis 20-30 g/m2
Alkalmazása minden sport és díszgyepnél, az egész vegetációs időszakban
Szemcseméret 0,5-1,2 mm

Bővebb információ

GREENFARM SRL
UILEACU SIMLEULUI 181/A
E-mail: info@green-farm.ro
Tel./Fax: +40.260 657 576
Mobil: +40.755 269 036

← vissza

[a lap tetejére]