Ingrasaminte cu descompunere lenta

Fertilizanti cu descompunere lenta EUROGREEN si formula Poly-Plus
Formula cu efect indelungat Poly-Plus@, este o tehnologie a fertilizarii optime a suprafetelor cu gazon, cunoscuta in toata lumea.

Partea exterioara a invelisului nutritiv

Este compus din grasimi stabilizati natural, biodegradabil. Acest invelis este responsabil de eliberarea lenta a substantelor active, astfel se evita supradozarea si se minimalizeaza spalarea elementelor nutritive.

Invelisul nutritiv

Este compus din sulf si microelemente care inconjoara miezul. Este un element nutritiv pentru plante, regland astfel degajarea microelementelor din miez.

Miezul

Invelisul dublu protejeaza degajarea neregulata a agentilor activ si contra actiunilor mecanice exterioare asupra lor.

Formula cu efect indelungat

conform cerintelor Formula Poly-Plus este baza efectului deosebit. Toate elementele nutritive se elibereaza numai conform cerintelor.

Numai in oferta EUROGREEN ne putem intalni cu o formula de descompunere lenta de potasiu.

La ingrasamintele cu descompunere lenta, granulatia corespunzatoare cerintelor asigura o descompunere optima a elementelor nutritive.

La ingrasamintele cu descompunere lenta EUROGREEN, exista granulatii diferite conform cerintelor. Cu cat este granulatia mai fina, cu atat este mai uniforma distributia elementelor nutritive. La produsul nostru “Elite”, la 25g/m2 ingrasamant imprastiat avem 22,500 de granule, in timp ce la gama “Standard” la 25g/m2 de ingrasamint imprastiat, avem 2,500 de granule. Comparand cu alte ingrasaminte cu granulatie fina, ingrasamintele noastre cu cea mai fina granulatie sunt total lipsite de praf, ceea ce prezinta un beneficiu in plus.

Granulatia “Standard”
Granulatia “Mini”
Granulatia “Elite”

 

[sus pe paginã]